FarmAkademi Öğrenci Kulübü tarafından Erasmus+ temalı canlı yayın gerçekleştirildi

Fakültemiz FarmAkademi Öğrenci Kulübü tarafından 30 Ağustos 2020 Pazar günü 21.00-22.00 saatleri arasında Erasmus+ temalı bir canlı yayın gerçekleştirilmiştir. FarmAkademi akademik projeler koordinatörü Deniz Bilir moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlikte FarmAkademi 2018-2019 dönemi başkan yardımcısı Ecz. Hazal Keser tarafından Erasmus tecrübeleri anlatılmış ve sorular yanıtlanmıştır. Yabancı dil sınavı, hibe, derslerin denklik durumu, Slovenya'daki eczacılık eğitimi hakkında bilgi verilen etkinlik FarmAkademi Kulübü resmi Instagram sayfasında canlı yayın olarak gerçekleştirilmiş ve sonrasında etkinlik video olarak da sayfaya yüklenmiştir.

FarmakademiErasmus+1.jpg (78 KB)  FarmakademiErasmus+2.jpg (68 KB)