Farmasötik Botanik Anabilim Dalı Öğretim Üyelerimizin Proje Başarısı

TC Tarım ve  Orman Bakanlığı'nın "Mersin'de biyolojik çeşitliliğe dayalı geleneksel bilginin belirlenmesi" projesinde görevli Fakültemiz Farmasötik Botanik Anabilim Dalı, İzmir Katip Çelebi, İstanbul, Mersin, Selçuk ve Adana Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitelerinden öğretim üyelerinin yer aldığı çalışma kapsamında hazırlanan "An ethnobotanical study of medicinal plants in Mersin" başlıklı özgün makale  Frontiers in Pharmacology (Q1, etki faktörü: 4.225) dergisinde yayınlanmak için kabul edilmiştir. Makalede ilk isim ve aynı zamanda sorumlu yazar olan Fakültemiz Farmasötik Botanik Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Gizem EMRE, Öğretim üyelerimiz Dr. Öğr. Üyesi Ahmet DOĞAN, Dr. Öğr. Üyesi İsmail ŞENKARDEŞ ve yayında yer alan diğer araştırmacıları tebrik ederiz.

Mersin Proje-1.jpg (3.32 MB)

Mersin Proje-2.jpg (5.25 MB)