GET Kulübü Tarafından ''28 Nisan Sağlıkçıya Şiddete Hayır Günü'' Etkinliği' ne Özel Video

Fakültemiz kulüplerinden biri olan Girişimci Eczacılar Topluluğu Kulübü "28 Nisan Sağlıkçıya Şiddete Hayır Günü" ne dikkat çekmek için "Marmara Üniversitesi Film ve Tasarım Medya Atölyesi Kulübü" ile işbirliği içerisinde video çalışması hazırlamıştır. Videoya ayrıca Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Müzik ve Oryantasyon Kulübü ve Marmara Üniversitesi Hemşirelik Kulübü öğrencileri destek vermiştir. Videoda Tıp, Diş hekimliği, Eczacılık, hemşirelik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri, Beslenme ve Diyetetik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon gibi sağlığın çeşitli alanlarında eğitim görmekte olan öğrenciler "Sağlıkçıma Dokunma" sloganıyla bir araya gelmişlerdir.