Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi 18. ve 19. Geleneksel Önlük Giydirme Töreni

9 Kasım 1963 tarihinde ''Özel İstanbul Eczacılık Yüksek Okulu'' ismiyle eğitime başlayan Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nin 18. ve 19. Önlük Giydirme Töreni'ni 9 Kasım 2021 tarihinde Sayın Rektörümüz Prof.Dr. Mustafa KURT'un teşrifleriyle yapmaktan onur duyuyoruz. Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneğimizin katkılarıyla gerçekleştirilen törenimize katılan Medipol Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Gülden Zehra OMURTAG'a, Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi Koordinatörü Prof.Dr. Bülent YILMAZ'a, İstanbul Eczacı Odası Başkanı Sayın Ecz. Şeker Pınar ÖZCAN’a, Mezunlar Derneği üyelerine, Eczacılık Fakültesi öğretim üyelerimize, sponsorumuz olan Ecz. Sevinç ŞENEL ÖZDEMİR'e, törenimizin hazırlıklarını yürüten Fakültemiz Tanıtım Koordinatörü Doç.Dr. Sevgi KARAKUŞ'un şahsında Tanıtım Koordinatörlüğümüzün tüm üyelerine ve tören organizasyonunda görevli öğrencilerimize teşekkür ederiz.