Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Yürütücülüğünde TÜSEB Proje Başarısı

Eczacılık Fakültemizin Yüksek Lisans öğrencisi Beyza Nur YILMAZ’ın Yüksek Lisans tez konusu olan ve yürütücülüğünü Farmakognozi Anabilim Dalı’ndan Doç.Dr. Turgut TAŞKIN’ın yaptığı ve Prof.Dr. Hatice Kübra ELÇİOĞLU, Doç.Dr. Esra TATAR, Doç.Dr. Duygu TAŞKIN, Doç.Dr. Münevver Bahar GÜRDAL ABAMOR, Dr.Öğr.Üyesi Murat DOĞAN, Dr.Öğr.Üyesi Erkan RAYAMAN ve  Dr.Öğr.Üyesi İsmail ŞENKARDEŞ’in  araştırmacı olarak görev aldıkları  “Teucrium chamaedrys subsp. chamaedrys ve Teucrium divaricatum subsp. villosum Bitkilerinin Biyolojik Aktivitelerinin İncelenmesi, Fenolik Bileşiklerinin Analizi ve Lipozom Formülasyonlarının hazırlanması” adlı proje TÜSEB tarafından A Grubu Acil AR-GE Proje Destek Programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.