Marmara Üniversitesi Havacılık Yapısalları ve Optimizasyon Laboratuvarı Açılış Töreni

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ile Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ) arasında imzalanan ‘Yükseköğretim Alanında İş Birliği Protokolü’ çerçevesinde, ‘Marmara Üniversitesi Havacılık Yapısalları ve Optimizasyon Laboratuvarı’ açılış töreni Marmara Üniversitesi Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi Teknoloji Fakültesi’nde yapıldı. Açılış törenine Yüksek Öğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Marmara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kurt, TUSAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Temel Kotil, Dekanımız Prof. Dr. Hatice Kübra Elçioğlu, üniversitemiz öğretim üyeleri, üniversite yöneticileri ve öğrenciler katıldı.

açılış töreni.jpg (30 KB)