Marmara Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri Arasında Yapılan Değerlendirmede, Eczacılık Fakültemiz Kulüplerinden MUPSA Kulübü, ikincilik Ödülü Aldı

Marmara Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından yapılan Öğrenci Kulüpleri Değerlendirme Toplantısı, Dr.İbrahim Üzümcü Konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. SKS tarafından yapılan değerlendirme sonucu, Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi kulübü olan MUPSA, üniversite bünyesinde bulunan tüm külüpler arasında yapılan seçimle, ikincilik ödülü almıştır. Ödül takdimi, Marmara Üniversitesi rektörü Prof.Dr.Mustafa Kurt tarafından yapılmıştır. Kulüp etkinliklerinin düzenlenmesinde destekleri nedeniyle Dekanımız Prof.Dr.Hatice Kübra Elçiolu’na, dekan yardımcılarımız Prof.Dr.Derya Özsavcı’ya, Prof.Dr.Oya Kerimoğlu’na, MUPSA külübü üyelerine ve danışman hocalarına teşekkür ederiz.