MEK-Eczacılıkta Yeni Serüven ‘’EUS’’

Marmara Eczacılık Kulübü Eğitim ve Proje Koordinatörlüğü olarak ‘’Eczacılıkta Yeni Serüven EUS’’ etkinliği gerçekleştirildi. 11 Kasım Cuma saat 11.30'da Prof. Dr. Mesut Sancar’ın sunumuyla başlayan etkinliğimizde Eczacılıkta yeni serüven olan Klinik Eczacılık kavramanın derinlerine inildi. Nasıl Klinik Eczacı olunur ve neler gerektirir soruları cevaplandı. Klinik Eczacılığın Türkiye ve dünyadaki durumu hakkında konuşuldu. Okulumuz Araştırma Görevlileri olan Şeyma Gözelizmir ve Büşra Ergen tarafından sınava hazırlık süreçleri ve Eczacılıkta Uzmanlık süreçleri hakkında sunum gerçekleştirildi. Tüm bu sunumlar sonrası soru-cevap yapılarak fakültemiz öğrencilerinin aklındaki sorular cevaplandı. Etkinliğimiz pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirildi.

MEK-EUS-1.jpg (85 KB)

MEK-EUS-2.jpg (88 KB)