MEK tarafından HIV/AIDS Farkındalık Etkinliği

Marmara Eczacılık Kulübü Halk Sağlığı Koordinatörlüğü olarak ‘’HIV/AIDS Farkındalık Etkinliği’’  gerçekleştirildi. Etkinliğimiz Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsünde beyaz önlük giymiş Eczacılık öğrencilerinin orada bulunan kişilere HIV/AIDS hakkında bilgilendirmesiyle başladı. Bu bilgilendirmede AIDS hastalığı anlatıldıktan sonra bu hastalıktan nasıl korunulabilir, hangi yollarla bulaşır ve toplum içinde doğru bilinen yanlışlar nedir konularının üzerinde duruldu. 1 saatlik bilgilendirmenin ardından etkinliğe katılan Eczacılık öğrencisi arkadaşlarımızla ve Göztepe Kampüsü'nde bulunan ve katılmak isteyen arkadaşlarımızla ‘’The Cure’’ isimli, AIDS konulu film izlendi. Bu etkinlikle HIV/AIDS gibi ciddi bir hastalığın üzerinde durulmuş olundu.Etkinliğimiz pandemi koşullarına uygun olarak gerçekleştirildi.

MEK-HIV-1.jpg (176 KB)

MEK-HIV-2.jpg (110 KB)