MUPSA Twinnet Projesi 2022 - Polonya

Fakültemizin uluslararası alanda da faaliyet gösteren öğrenci kulübü MUPSA; EPSA'ya ait Twinnet Projesinin ilk ayağını  28 Mart-3 Nisan 2022 tarihleri arasında  İstanbul’da, ikinci ayağını  25 Nisan-30 Nisan tarihleri arasında Varşova’da gerçekleştirdi. PPSA kulübü ile gerçekleşen değişim programında Polonya’daki  Varşova Eczacılık Fakültesi'nden gelen 12 eczacılık öğrencisine 2 günü eğitim ve 2 günü sosyal program olmak üzere 4 günlük Twinnet programı uygulandı.

Eğitim programının ilk gününde,  Doç. Dr. Muhammed Emin Çam, Prof. Dr. Mesut Sancar ve Doç. Dr. Betül Okuyan tarafından "Misuse of OTC Drugs" konulu sunum yapıldı.

Eğitim programının ikinci gününde EPSA Trainer’ları olan Ecz. Özgün Özyiğit ve Ecz. Bora Noyamlı tarafından trainingler yapılarak eğitim programı tamamlandı.

Sosyal program kapsamında ise Üsküdar, Kız Kulesi, Caddebostan Sahil, Büyükada Turu,

Dolmabahçe Sarayı, İstiklal Caddesi, Galata Kulesi ve Karaköy  gezildi.Twinnet etkinliğinin son gününde ise Ayasofya Müzesi, Sultanahmet Camii, Süleymaniye Camii  ziyaret edildi ve Mısır Çarşısı ve Kapalı Çarşı gezildi.

twinnet1.jpeg (2.62 MB) twinnet2.jpeg (2.24 MB)