Öğrenci Kulübümüz MUPSA Faaliyetlerine Ara Vermeden Çevrim İçi Olarak Devam Etmektedir

Öğrenci Kulübümüz MUPSA Covid 19 Salgını nedeniyle uzaktan eğitimin devam ettiği ve sokağa çıkma yasağının uygulandığı günlerde de faaliyetlerine ara vermeden çevrim içi (on line) olarak devam etmektedir. Bu etkinliklerden ilki 10 Nisan 2020 tarihinde Instagram üzerinden canlı olarak yapılan ve 5.Sınıf Öğrencimiz Zafer Çolak’ın katıldığı  “Staj Günlükleri-2” olmuştur.
İkinci etkinlik ise 24 Nisan 2020 tarihinde Youtube üzerinden yapılan ve eski MUPSA Başkanları Ecz. Naz Çakır, Ecz.Simge Sarı, Ecz. İpek Erendor ve Edanur         Karagöz'ün katıldığı “MUPSA Zaman Tüneli” etkinliğidir.
MUPSA ayrıca “24-30 Nisan Dünya Aşı Haftası”na yönelik olarak bir video hazırlamış ve sosyal medyadan paylaşım yapmıştır.

Kulüp sokağa çıkma yasağının yaşandığı günlerde evde vakit geçirmek için önerilerin yer aldığı bir kültür&sanat bülteni de hazırlamıştır.