Öğrenci kulüplerimiz Dekanımız Prof.Dr. Hatice Kübra Elçioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Öğrenci kulüplerimizden MUPSA Başkanı Hilal Birinci, FarmAkademi başkanı Kemal Kale ve kulüp danışmanı Prof.Dr. Mesut Sancar ile kulüplerimizin değerli temsilcileri Dekanımız Prof.Dr. Hatice Kübra Elçioğlu'nu makamında ziyaret ettiler. Pandemi nedeniyle ziyarette bulunamayan Marmara Eczacılık Kulübü Başkanı Özge Sıla Işık'da hayırlı olsun dileklerini iletti. Ayrıca, kulüp başkanlarımızla Dekanımız ve Dekan Yardımcılarımızın katıldığı ve online olarak gerçekletirilen toplantımızda gerçekleştirilmesi planlanan projelerle ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu. Dekanımız kulüplerimizin desteklenmesi için tüm gücümüzle her zaman yanlarında olunacağını ifade ettiler. Kulüp başkanlarımıza ve değerli temsilcilerine ziyaretleri için teşekkür ederiz.

Mupsa ziyaret.png (767 KB) FarmAkademi ziyaret.png (698 KB)