Öğrencilerimizden Ayşe Betül Demirel’in yürütücü olduğu Doç.Dr. Turgut TAŞKIN’ın danışmanlığını yaptığı TÜBİTAK 2209-A proje başarısı

Fakültemiz beşinci sınıf öğrencilerinden  Ayşe Betül Demirel’in yürütücü, Doç.Dr. Turgut TAŞKIN’ın danışmanlığını  yaptığı  “Typha domingensis PERS Bitkisini Bitkisinin Antikolinesteraz, Antiüreaz,Kalsiyum Oksalat Antikristalizasyon, Yara İyi Edici, Antimikrobiyal, Anti-Biyofilm, Caenorhabditis elegans Modelinde Anti-enfektif Etkilerinin İncelenmesi ve Aktif Fenolik Bileşiklerin HPLC-DAD ile analizi” başlıklı proje, TÜBİTAK tarafından 2021 yılı 1.dönem 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğrencimizi ve danışmanını tebrik eder, başarılar dileriz.

Ayşe Betül Demirel.png (1.17 MB)