Öğrencilerimizden Çağla Afşin’in yürütücü olarak yer aldığı ve Danışmanlığını Doç.Dr.Turgut Taşkın’ın yaptığı bitirme tezinden ürettiği proje, TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

Fakültemiz beşinci sınıf öğrencilerinden Çağla AFŞİN’in yürütücü, Sena KAYA’nın araştırmacı olarak yer aldığı ve Doç.Dr. Turgut TAŞKIN’ın danışmanlığını yaptığı “Hypericum montbretii Spach ve Hypericum origanifolium Willd Bitkilerinin Antioksidan, Sitotoksik, Enzim İnhibisyonu ve Kalsiyum Oksalat Anti-kristalizasyon Etkilerinin İncelenmesi ve Fenolik Bileşiklerinin HPLC-DAD ile Analizi” başlıklı proje, TÜBİTAK 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğrencilerimizi ve danışmanını tebrik eder, başarılar dileriz.

Çağla Afşin-Tubitak 2209.jpg (62 KB)