Öğrencilerimizden Gülsüm Koç'un yürütücü olarak yer aldığı ve Danışmanlığını Doç.Dr.Turgut Taşkın’ın yaptığı bitirme tezinden ürettiği proje, TÜBİTAK tarafından 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur.

Fakültemiz 4. sınıf öğrencilerinden Gülsüm KOÇ’un yürütücü, Ebrar YILMAZ’ın araştırmacı olarak yer aldığı ve Doç.Dr.Turgut TAŞKIN’ın danışmanlığını yaptığı  “Thymus longicaulis subsp. longicaulis var. subisophyllus ve Melissa officinalis subsp. altissima Bitkilerinin Antioksidan, Sitotoksik, Enzim İnhibisyonu ve Kalsiyum Oksalat Anti-kristalizasyon Etkilerinin İncelenmesi ve ICP-MS ile Ağır Metal Analizleri” başlıklı proje, TÜBİTAK 2209-A programı kapsamında desteklenmeye değer bulunmuştur. Öğrencimizi ve danışmanını tebrik eder, başarılar dileriz.

Gülsüm KoçTubitak 2209.jpg (55 KB)