Prof. Dr. Türkan Yurdun için düzenlenen "Emeklilik Plaket Töreni" etkinliği

Fakültemizde Farmasötik Toksikoloji Anabilim Dalı Başkanlığı, Dekan Yardımcılığı, Merkezi Araştırma Laboratuvarı Koordinatörlüğü yapmış olan ve 15 Kasım 2019 tarihinde emekli olan Prof.Dr. Türkan Yurdun’un emeklilik plaket töreni 22 Temmuz 2020 tarihinde Prof. Mustafa Nevzat Pısak Konferans Salonu’nda gerekli hijyen tedbirleri alarak, maske kullanımı ve sosyal mesafe kurallarına uyularak öğretim üye, idari personel, hocamızın meslektaş arkadaşlarının ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Tören Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel'in açılış konuşması ile başlamış, Dekanlık plaket sunumu sonrası Prof. Dr. Türkan Yurdun’un konuşması ve sonrasında törene katılanların konuşma ve tebrikleri ile sona ermiştir. Hocamıza fakültemize olan emeklerinden dolayı teşekkür eder, sağlıklı bir emeklilik hayatı dileriz.