Prof.Dr. Ertan Tuzlacı'nın Emeklilik Töreni

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Ertan TUZLACI adına düzenlenen emeklilik töreni, 24 Mart 2016 Perşembe günü 14.00-17.00 saatleri arasında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi I No’lu Amfisinde gerçekleştirilmiştir. Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz KÜÇÜKGÜZEL tarafından yapılan açılış konuşması ardından, hocamızın çocukluğundan günümüze kadar gelen yaşantısını ifade eden görsel sunum ve hocamıza ait müzik dinletisi de dinleyiciler le paylaşılmıştır. Sayın Hocamızın da görsel sunum sonrası yaptığı konuşma ardından Fakülte Dekanımız tarafından emeklilik plaketi ve çiçek takdim edilmiştir. Törende üniversitemiz akademik ve idari personeli, Prof. Dr. Ertan TUZLACI’nın yakın dostları, çalışma arkadaşları ve yetiştirdiği öğrenciler yer almışlardır. Prof. Dr. Ertan TUZLACI’nın akademik hayatına başladığı İstanbul Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Emine AKALIN’ın da yaptığı konuşmasının aynı sıra, törene katılan emekli öğretim üyelerinin Sayın Tuzlacı ile ilgili anlatmış oldukları anılar neşeli dakikaların yaşanmasına vesile olmuştur. Tören sonrası, günün anlamına özel hazırlanan  kokteyl ve emeklilik pastası davetlilere ikram edilmiştir.  Prof.Dr. Ertan TUZLACI’ya emeklilik hayatında sağlık ve mutluluklar diliyoruz.