STAJ 2 YAPMAMIŞ OLAN 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE !!

2022 YAZ AYLARINDA Staj 2+ Staj 3 yapabilirsiniz. Staj tarih aralıkları aşağıda belirtilmiştir.

STAJ 2 (30 Gün)  18.07.2022-26.08.2022

STAJ 3 (25 Gün)  29.08.2022-03.10.2022

Zorunlu Staj Başvuru Formu, SGK Beyan Formu, İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu ve ve Nüfus Cüzdanı Fotokopisi en geç 3 Haziran 2022 Cuma günü saat 17:00’e kadar UYGULAMA ECZANESİNE notlarda belirtilen kurallara uygun olarak hazırlanıp teslim edilmelidir. Bu tarihten sonra yapılan ve belirtilen hususlara uymayan başvurular geçerli olmayacaktır.

Staj için hazırlanması gereken evraklar eczacilik.marmara.edu.tr adlı web sitesinde öğrenci staj ve uygulama staj formları sekmesinde bulunmaktadır.

Bilimsel Araştırma Projelerinde yer alan öğrencilerimizin Bilimsel Araştırma Projeleri SGK’lı Bursiyer Çalıştırma Bilgi Formunu da doldurmaları gerekmektedir

Önemli Notlar:

1. Belge son teslim tarihinden sonraki süreçte staj yeri değişimi kabul edilmeyecektir. Staj yerlerinizi stajlarınızı orada tamamlayacağınızı düşündüğünüz şekilde bildiriniz.
  2. Stajlar tek bir yerde (serbest eczane, hastane eczanesi, ilaç deposu, ilaç sanayii kuruluşları ya da AR-GE merkezlerinde) gerçekleştirilecektir; ancak Staj 2 bir kurumda tamamlandıktan sonra Staj 3 bir başka kurumda yapılabilir. Stajlar için Zorunlu Staj Başvuru Formu, SGK Beyan Formu, İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formu ve Nüfus Cüzdanı Fotokopisi Uygulama Eczanesine teslim edilmelidir. Her bir staj için evraklar ayrı ayrı düzenlenecektir.
  3. Staj Ücretlerine İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formuna yazılacak minimum ücret miktarları aşağıdaki gibidir:

STAJ 2 (30 Gün) Ücret:42,53tlx30=1275,9 TL

STAJ 3 (25 Gün)  Ücret:42,53 tlx25=1063,25 TL

(Staj yeri ödeme yapmayacaksa bu bölüm boş bırakılacaktır.)

1. Staj günleri, ilan edilen tarih aralıkları dışındaysa, eksik veya fazlaysa başvurular onaylanmayacaktır.
  2. Kimlik fotokopilerinin ön ve arka yüzlerinin tek bir A4 sayfasında olması gereklidir. Formlar el yazısı ile doldurulmamalıdır, bilgisayar çıktısı şeklinde alınmalıdır. Elle doldurulan formlar değerlendirilmeye alınmayacaktır.
  3. Formlarda herhangi bir eksiklik var ise değerlendirmeye alınmayacaktır. Staj başvurunuz geçersiz olacaktır. Formlarınızdaki tarih, ücret, adres, fotoğraf ve imzaları kontrol ederek teslim ediniz.
  4. Sanayii Stajı yapmak isteyen öğrencilerimizin Fakülte Öğrenci Temsilcisi Mustafa Kemal AYDIN ile irtibata geçmesi gerekmektedir.