Uluslararası BioExpo Kongresi ve organizasyonu kapsamında Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalının ev sahipliğinde  “Farmasötik Biyoteknoloji Paneli” gerçekleşti.

BioExpo, TÜSEB himayesinde Akdeniz ajans ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Biyoteknoloji Anabilim Dalı iş birliği ile 16-18 Eylül tarihlerinde online oturumlar ile yapılmaya başlamıştır. Bioexpo “ Yaşam Bilimleri Platformu “ yaklaşık 4000 katılımcısı ile kamu otoritesinin, akademisyenlerin ve ilaç endüstrisi profesyonellerinin bir araya gelip buluştuğu bilimsel ve aynı zamanda fuarları ile de ticari içeriği olan EMEA bölgesinin en büyük ilaç ve yaşam bilimleri alanındaki bilim tabanlı buluşma noktalarından birisidir. İlaç, Biyoteknoloji, Analitik, ve Temizoda Endüstrileri Bioexpo’nun temel çalışma konularıdır.

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Biyoteknoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ali Demir Sezer ve M.Ü. Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Ömer Akgiray’ın açılış konuşmaları ile açılış gerçekleştirilmiştir.

Farmasötik Biyoteknoloji Paneli ile ilgili bilgilere aşağıdaki linkten ulaşılabilir.

BioExpo-1.jpg (208 KB)

BioExpo-2.jpg (322 KB)