Üniversitemize Yeni Kayıtlanan ve Aktarılan Öğrencilerin Kampüs Kart işlemleri Hk.

Üniversiteye yeni kayıt yaptıran önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile üniversiteye gelen öğrenciler için başvuru yapılmaksızın kart basımı yapılır. Akademik takvime göre (http://takvim.marmara.edu.tr/) ders kayıtlanma tarihinden itibaren 10 gün içinde kart basımı tamamlanır. Bu süreçte, 444 17 88 numaralı PTT Çağrı Merkezinden kart basımının hangi aşamada olduğu veya ne zaman teslim alınabileceği ile ilgili bilgi alınabilir. Kampüs Kart Dağıtımı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğünde bulunan yerleşim yeri adreslerinize PTT posta yolu ile gönderilecektir. Yerleşim yeri adresi güncel olmayan kişilerin Nüfüs müdürlüklerine başvurmaları veya E-devlet sistemi üzerinden yerleşim yeri adreslerini güncellemeleri gerekmektedir. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü online sorgulama kayıtlarında T.C. kimlik no/yabancı kimlik no/vergi kimlik no bilgisinin (KPS) ve güncel nüfusa dayalı adres kaydının (ADNKS) sistemde bulunması gerekir. Bilgilerinde eksiklik / hata bulunan kişilerin kampüs kartlarının basımı gerçekleştirilemez.

Dikey Geçiş, Yatay Geçiş, MÜYÖS, Türkiye Burslusu, Uluslararası İlahiyat ve diğer Uluslararası programlar ile yerleşen öğrencilerin kart talepleri için ders kayıtlanması sona erdikten sonra bys.marmara.edu.tr adresinden profil fotoğrafı (vesikalık), iletişim bilgileri (telefon, adres, eposta) tamamlanmalı ve Birim Öğrenci işlerine onaylatılmalıdır. İşlemler tamamlandıktan sonra bilgileri güncel ve eksiksiz olan tüm öğrencilerin kart talepleri otomatik olarak gerçekleştirilir.

Diğer yaşadığınız sorunlar için destek ekibine uluşabilir sorunların çözülmesi için https://destek.marmara.edu.tr/ adresinden talep oluşturabilirsiniz. Destek hattı Hafta içi 08:30 - 17:00 Arasında hizmet vermektedir. Mesai dışındaki talepleriniz mesai başladığında sıraya alınacaktır.

PTT Kampüs Kart işemleri bilgilendirme duyurusu için tıklayınız.