Yaz Dönemi ve Dönem İçi Staj Yapacak Öğrencilerimize İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimleri Verildi.

6331 Sayılı Kanun gereği staj yapacak fakültemiz ikinci,  üçüncü, dördüncü ve beşinci sınıf öğrencilerinden toplam 294 öğrencinin katıldığı 16 saatlik "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" 30-31 Ocak 2020 tarihlerinde  Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği  Koordinasyon Biriminin  katkılarıyla  gerçekleştirilmiştir.   İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinasyon Biriminden İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Emel Basut, Özgür Yıldız ve Güliz Bülbül;  Fakültemizden  Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. İlkay Küçükgüzel, iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili genel, sağlık ve teknik konular ile laboratuvar güvenliği hakkında detaylı bilgiler vermişlerdir.  Eğitimi başarı ile tamamlayan öğrencilerimiz  "İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikası" almışlardır.