Yeni Binamızdaki Uygulama Eczanesi'nin açılışı 22 Temmuz 2020 tarihinde yapıldı

Fakültemizin 1983 yılında Nişantaşı'ndaki binasının girişinde dönemin dekanı Prof.Dr.İbrahim Gökaslan ile öğretim üyeleri Prof.Dr. Şükran Geçgil ve Prof.Dr. Ömer Ersoy'un girişimiyle açılan Uygulama Eczanesi, kurulduğu tarihten bugüne kadar öğrencilerimize, mesleğe atılmadan önce  bilgi ve becerilerini geliştirebilecekleri bir staj imkanı sunmuştur. Daha sonra Haydarpaşa yerleşkesine taşınan fakültemizde kurulan Farmasötik Bakım Birimi ile öğrencilerin yanı sıra Mediko-Sosyal hizmeti alan tüm kampüs personeline ilaç kaynaklı sorunların çözümüne yönelik hasta odaklı eczacılık hizmeti verilmesi amaçlanmıştır. Hedefi, değişik tasarımları günümüz teknolojisi ile birleştirerek eczacılara dekorasyon sektöründe kaliteli hizmet vermek olan Concept-Ecza Tasarım'ın katkılarıyla, 2010 yılında Prof.Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel’ in Staj Komisyonu başkanlığında modernize edilmiştir. Fakültemizin Recep Tayyip Erdoğan Külliyesi’ndeki modern binasına taşınması ile Dekanımız Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel‘in girişimiyle, Erc Concept Eczane Dizayn firması katkıları sağlanarak tamamen yenilenen Fakültemiz Uygulama Eczanesinin açılışı 22 Temmuz 2020 tarihinde öğretim üyelerimiz ve idari personelimizin katılımıyla yapılmıştır. Fakültemize ve öğrencilerimize hayırlı olmasını dileriz.