Akademik Kurul

Fakültemiz Akademik Kurul toplantısı 20.06.2016 tarihinde Anfi-1’de öğretim üyeleri ve elemanlarının katılımı ile gerçekleşmiştir. Dekanımız Prof.Dr.Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL’İN açılış konuşması ile başladığı kurulda ilk olarak öğrenci etkinliklerine yer verilmiştir. FarmAkademi ve MUPSA başkanlarının klüp etkinliklerini sunmasının ardından, I.Ulusal Eczacılık Eğitimi ve Akreditasyon Kongresinde Fakültemizi öğrenci panelinde temsil eden Serap İpek Dingiş’in kongrede yaptığı konuşmaya yer verilmiştir. Sunumun ardından Dekanımız, Fakültemize yapmış oldukları katkılardan dolayı Cem Çankaya, Naz Çakır, Serap İpek Dingiş, Necdet Can Özyıldız ve Fikret Sağban’a teşekkür belgesi vermiştir.

Öğrenci bölümü ardından, Fakültemizin yaptığı faaliyetler ilgili koordinatörler ve komisyon başkanları tarafından sunulmuştur. Tanıtım Koordinatörü Y.Doç.Dr.Sevgi Karakuş, İletişim Koordinatörlüğü görevlisi Öğr.Gör.Sevinç Şahbaz, WEB Sayfası ve E-bülten Komisyonu üyesi Y.Doç.Dr.Erkan Rayaman 2015-Temmuz ayından itibaren yaptıkları faaliyetleri Fakülte öğretim üyeleri ile paylaşmıştır. ERASMUS Koordinatörü Doç.Dr.Şule RABUŞ 2015-2016 yılı için ERASMUS değerlendirmesi yapmıştır. Fakültemiz Bilim Saati sorumlusu Prof.Dr.Güler Yalçın ise 2015-2016 döneminde yapılan öğrenci, akademik ve idari personel katılımıyla gerçekleşen bilim saati değerlendirmesini sunmuştur. Marmara Pharmaceutical Journal dergisinin editörü Prof.Dr.İlkay Küçükgüzel dergimizin dünü, bugünü ve geleceği hakkında paylaşımda bulunmuştur.

Eczacılıkta Uzmanlık Sınavı (EUS) hakkında bilgilendirme Doç.Dr.Mesut Sancar tarafından yapılmıştır. 2015-2016 Eğitim-öğretim döneminde öğrencilerimizin yaptıkları  Staj eğitimi hakkında sunumu Komisyon Başkanı Doç.Dr.Timuçin Uğurlu yapmıştır. Fakültemizin öğrenci işleri genel değerlendirmesini Dekan Yardımcımız Prof.Dr. Bedia Kaymakçıoğlu sunmuştur. Ayrıca, 1.UMEK genel sekreteri olan hocamız kongre hakkında da paylaşımda bulunmuştur.

2015 Yılı Akademik Performans ve Fakültemiz bütçe olanakları ve katma bütçe ve döner sermaye harcamaları sunumunu Dekan Yardımcımız   Doç.Dr.Timuçin Uğurlu yapmıştır. İdari işler hakkında Fakülte sekreterimiz Turan Tuna paylaşımda bulunmuştur.

Profesörlük kadrosuna atanan Şermin Tetik,  Y.Doç.Dr. kadrolarına atanan Pervin Rayaman, Ahmet Doğan, Gökçen Yaşayan, yeni kurulan Eczacılık İşletmeciliği ABD’na atanan Hale Özcömert Çoşkun, Araştırma görevlisi kadrosuna atanan Muhammet Ali Çam, Tuğçe Dikpınar’a Teşekkür belgeleri Dekanımız tarafından verilmiştir.

2016 Yılı “ECZACILIK FAKÜLTESİ ÜSÜTN BAŞARI ÖDÜLÜ” 2015-2016 yılları yapmış olduğu bilimsel, akademik ve Fakültemizi paydaş temsiliyeti göz önüne alınarak Prof.Dr.Semra Şardaş’a verilmiştir.

2016 Yılı Şef kadrolarına atanmalarından dolayı Personel işleri Bürosu  Şefi  Sinan Meral’e ve Öğrenci İşleri Bürosu Şefi Reyhan Baki’ye plaket sunulmuştur.

 

 

 


Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 22.06.2016 11:25:39 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM