“8 Mart Dünya Kadınlar Günü” Etkinliği

Polifarma İlaç Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yüksek Kimya Mühendisi Vildan Kumrulu “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliği kapsamında 6 Mart 2020 Cuma günü Fakültemiz Konferans Salonunda öğrencilerimiz, akademik ve  idari personelimiz ile bir araya geldi. Polifarma üst düzey yöneticileri de etkinlikte yer aldılar. Dekanımız Prof.Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel’in moderatörlüğünü yaptığı söyleşide Sayın Vildan Kumrulu Türk İlaç sektöründeki başarılarından, bu süreçte bir kadın olarak yaşadığı zorluklardan ve ilaç sektöründe yapmayı hedeflediği yeni projelerden bahsetti. Davetlilerin sorularına içtenlikle cevap veren Sayın Kumrulu’ya etkinlik sonunda Dekanımız katılımlarından dolayı plaket takdimi  yaptı. Etkinlik toplu resim çekimi ile sona erdi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 10.03.2020 11:05:54 tarihinde güncellenmiştir.