Eczane eczacılarına yönelik staj bilgilendirme toplantısı

Fakültemiz beşinci sınıf öğrencilerinin 2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında haftanın 4 günü boyunca yapacakları  dönem içi zorunlu staj olan Staj 4 kapsamında, staj yapacakları eczanelerin eczacılarına yönelik olarak 14 Şubat 2020 tarihinde bilgilendirme toplantısı düzenlenmiştir. Dekan Yardımcısı ve Staj Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Şahbaz yaptığı sunumda Staj yönergesi, staj takvimi, staj akışı, öğrencilerimizin hazırlaması gereken belgeler, staj ücretleri, staj öğrenme hedefleri konusunda bilgilendirme yapmıştır. Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Bedia Kaymakçıoğlu, Hastane Eczanesi Stajı Koordinatörü Prof. Dr. Mesut Sancar, Uygulama Eczanesi Stajı Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi G. Hale Özcömert Coşkun, Kalite Koordinatörü Uzm. Ecz. Aylin Sancar, Uygulama Eczanesi Birimi'nde görevli Uzm. Ecz. Zeynep Sayın'ın da katıldığı toplantıda, eczacıların soruları cevaplandırılmış, verimli bir toplantı geçirilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 24.02.2020 10:25:34 tarihinde güncellenmiştir.