Mezunlar Derneğimiz M.Ü.Mezunlar Ofisinin " Mentor-Mentee Projesi'nin tanıtım toplantısı" yer aldı

Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi Koordinatörlüğü tarafından mezun öğrencilerle ilişkileri geliştirmek, yardımlaşma ve dayanışmayı güçlendirmek amacıyla hayata geçirilen Mentor-Mentee Projesi'nin tanıtım toplantısı 11.04.2018 tarihinde Dr. İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Marmara Üniversitesi Mezunlar Ofisi Yönetim Kurulu üyesi olan M.Ü.Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği 13.Dönem Yönetim kurulu Başkanı olan Prof.Dr.Ş.Güniz KÜÇÜKGÜZEL, Yönetim kurulu Başkan yardımcısı Dr.Öğr.üye Sevgi KARAKUŞ ve  Genel sekreter Ecz. Serap İpek Dingiş'de törene katılmışlardır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 19.04.2018 18:28:14 tarihinde güncellenmiştir.