2019-2020 Eğitim Öğretim Dönemi Bahar Yarıyılı Staj IV Öğrencilerimizin Dikkatine

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ BAHAR YARIYILI

STAJ IV ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN DUYURU

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Staj IV dersi için serbest eczane, hastane eczanesi ve endüstri alanında stajlarını yapmak için gerekli belgelerini tamamlayan ve 17 Şubat 2020 tarihinde stajlarına başlayan öğrencilerimiz, COVID 19 tedbirleri kapsamında 16 Mart 2020 tarihinde üniversitelerde eğitim-öğretime ara verilmesiyle birlikte stajlarına da ara vermişlerdir. Öğrencilerimizin mezuniyet sürecindeki mağduriyetini önlemek adına 14 Nisan 2020 tarihli Staj Komisyon Kararı ve 14 Nisan 2020 tarihli Fakülte Kurulu Kararı ile Üniversite Senatosunun 22 Nisan 2020 tarihinde aldığı karara istinaden Staj IV için aşağıdaki şekilde yol izlenecektir.

Rapor gönderimi için son gün 8 Haziran 2020' dir.

1. Öğrencilerimiz yaptıkları 16 günlük stajı raporlandıracaklardır.

2. Öğrenci, Staj raporunu Staj defterindeki öğrenme hedeflerine göre hazırlayacak, stajı sürecinde öğrendiği farklı bilgi ve varsa resimleri (majistral ilaç reçetesi, hazırlanma süreci vb) raporunda sunabilecektir.

3. Raporlar en fazla beş sayfa olacak şekilde hazırlanmalıdır. Staj için rapor formatı ekteki (Ek 1) gibi olmalıdır.

3A. Bilgisayarı olmayan, staj defteri yanında olan öğrencilerimiz staj raporlarını staj defterlerine mavi tükenmez kalem ile okunaklı bir şekilde yazabilecek ve okunabilecek netlikte fotoğrafını çekip, staj komisyonuna belirtilen e-posta adresine iletebilecektir (pdf formatında resim çeken programlar kullanılabilir).

3B. Bilgisayarı olmayan, staj defteri yanında olmayan öğrencilerimiz A4 kağıdına el yazısı ile ve mavi tükenmez kalem ile belirtilen formatta raporlarını yazıp belirtilen e-posta adresine gönderebileceklerdir.

4. Raporların gönderileceği e- posta adresi: staj4marmaraecza@gmail.com  olarak belirlenmiştir.

5. Rapor gönderimi için son gün 8 Haziran 2020' dir.

Staj için rapor formatı ekteki (Ek 1) için tıklayınız.

HIZLI ERİŞİM