2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi "Staj 4" alacak öğrencilerin dikkatine!!

Aktif olarak yerinde "Staj 4" yapacak tüm öğrencilerimizin web sitemizde bulunan

(https://eczacilik.marmara.edu.tr/ogrenci/staj-ve-uygulama/staj-formlari/) "Zorunlu Staj Başvuru Formu", "Sgk Beyan Formu", "Kimlik fotokopisi" ve "İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Form"larının hepsini eksiksiz bir şekilde hazırlayıp göndermeleri gerekmektedir. Eksik olarak gönderilen formlar dikkate alınmayacaktır. (DİKKAT!!!: formlarda bulunan fotoğraf, öğrenci imza, öğrenci adres, öğrenci numarası, öğrenci kimlik bilgileri ve staj yeri ile ilgili formlarda istenilen bilgiler ve sorumlu eczacı kaşe-imza gibi eksikliklerin olduğu formlar değerlendirilmeyecektir). Zorunlu staj başvuru formunda yazılacak staj tarihi aralığı: 02.03.2021-11.06.2021, toplam gün sayısı 55 gündür. İşsizlik Fonu Katkısı Bilgi Formunda stajyere ödenecek miktar 1406,90 TL olarak hesaplanmıştır. Tüm formların 23.02.2021 tarihine kadar staj4marmaraecza@gmail.com adresine taratılarak pdf şeklinde yollanması gerekmektedir. pdf şeklinde gönderilmeyen formlar değerlendirilemeyecektir.

ücret duyuru.docx (13 KB) için tıklayınız

staj 4 günleri için tıklayınız