Fakültemiz Öğretim Üyeleri "İletişim Liderleri" Eğitimi Aldılar

Fakültemiz tarafından düzenlenen ve Altınbaş Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. N.Buket Aksu'nun eğitmen olarak katıldığı  "İletişim Liderleri" eğitimi 7 Şubat 2019 tarihinde  Dekanlık Binası Derslik-1 de gerçekleştirildi. İki grup halinde interaktif olarak yürütülen ve tüm gün süren eğitimde, öğretim üyelerimiz etkili iletişimin tekniklerini Doç.Dr. N.Buket Aksu'dan detaylı olarak öğrenme fırsatı yakaladılar. Eğitim sonunda Dekanımız Prof.Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel ve eğitmen Doç.Dr. N.Buket Aksu tarafından öğretim üyelerimize Katılım Belgeleri verildi. Dekanımız Prof.Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel katkılarından dolayı Doç.Dr. N. Buket Aksu'ya  teşekkür plaketi takdim etti.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 11.02.2019 14:30:29 tarihinde güncellenmiştir.