“Kariyer Günleri” Kapsamında Polifarma İlaç Medikal Müdürü Ecz. Yücelen Gönen Öğrencilerimizle Bir Araya Geldi

14 Mayıs Eczacılık Günü kutlamaları kapsamında, Fakültemiz ve Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği işbirliği ile düzenlenen Kariyer Günleri’nin üçüncü programı 8 Mayıs 2019 tarihinde Amfi-4’te gerçekleştirildi. Etkinlikte Polifarma İlaç Medikal Müdürü Sayın Ecz. Yücelen Gönen öğrencilerimize sanayi eczacılığı hakkında bilgiler verdi ve kendi mesleki deneyimlerini paylaştı. Etkinliğe Mezunlar Derneğimizin Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Karakuş ve Genel Sekreteri Ecz. Serap İpek Dingiş de katıldı. Etkinliğin ardından değerli konuşmacımıza Dekanlığımızın hazırladığı teşekkür belgesi takdim edildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 07.01.2020 14:48:22 tarihinde güncellenmiştir.