Proje Yazma Eğitimi Atölyesi

Marmara Üniversitesi İnovasyon ve Teknoloji Transferi Uygulama ve Araştırma Merkezi'nin (MİTTO) düzenlediği proje yazma atölyesi, Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. N. Cenk Sesal ve Doç. Dr. Yıldız Aydın tarafından 5 Nisan ve 10 Nisan tarihlerinde iki gün olarak fakültemizde araştırma görevlileri ve öğretim üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Genç öğretim üyelerimizin proje teklifi hazırlama konusunda bilgi, deneyim ve motivasyon kazanmaları hedeflenerek yeni proje fikirlerinin proje aşamasına taşınması amaçlanan proje yazma atölyesinin ilk oturumu; proje yazma fikri, TÜBİTAK ARDEB Destek Programları hakkında bilgilendirme ile başlayarak, bir proje teklifinin içerdiği tüm başlıklar incelenerek devam edildi. Proje fikrinden, proje yazmaya doğru tüm adımların değerlendirildiği ilk oturumun ardından, katılımcılar ikinci oturuma kendi proje fikirleri ile gelerek, proje teklifine dönüştürmek üzere akıllarına takılan soruların cevaplarına, eğitimci akademisyenlerimiz ile bire bir çalışmalar sonucunda ulaştılar.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 12.04.2019 15:39:03 tarihinde güncellenmiştir.