2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Oryantasyon Eğitimi

Üniversitemizde birinci sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen “Oryantasyon Günü” kapsamında fakültemize yeni kayıt yaptırmış öğrencilerimize 18 Eylül 2018 tarihinde Saat 11.00'de  Amfi 1'de eğitim toplantısı düzenlenmiştir. Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel tarafından fakültemiz hakkında genel bilgiler verilmesinin ardından Marmara Üniversitesi Kariyer Merkezi Koordinatörü Prof.Dr. Berat Berfin Bır öğrencilerin kariyer gelişimi ile ilgili birimin yapmış olduğu faaliyetler hakkında bilgilendirme yapmıştır. Fakülte Dekan Yardımcılarımız Prof.Dr. Bedia Kaymakçıoğlu ve Dr. Öğr.Üyesi Sevinç Şahbaz tarafından Fakültemizin Bölümleri ve Anabilim dalları, öğrenci ile ilgili tüm yönerge ve yönetmelikler, öğrenci değişim programları,  burslar, öğrenci kulüpleri ve etkinlikleri  ile ilgili bilgiler sunmuşlardır. Oryantasyon eğitimi Fakülte Sekreterimiz Turan Tuna tarafından Yüksek Öğretim Kurumları Öğrenci Disiplin Yönetmeliği hakkında bilgiler verilmesi ile sona ermiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 19.09.2018 15:49:10 tarihinde güncellenmiştir.