MUPSA KULÜBÜ ÖĞRENCİLERİ FAKÜLTEMİZİ EPSA'DA TEMSİL ETTİLER

EPSA(European Pharmaceutical Students' Association)'nın Çek Cumhuriyeti Brno şehrinde 1-5 Kasım tarihleri arasında düzenlediği 14. Güz Kongresi'ne öğrencilerimizden MUPSA Kulübü Başkanı İpek Erendor ve EPSA İletişim Sekreteri Zafer Çolak resmi delege olarak katılarak fakültemizi temsil etmişlerdir. Ayrıca MUPSA Dış İlişkiler Koordinatörü Faik Kara ve Sosyal Etkinlik Koordinatörü Berk Yaşar’da kongrede katılımcı olarak yer almışlardır. Konusu "Digital Revolution in Healthcare" olan kongrede öğrencilerimiz fakültemizi temsil etmekle birlikte mesleki ve sosyal anlamda kendilerini geliştirme imkanı bulmuşlardır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 22.11.2017 11:33:37 tarihinde güncellenmiştir.