MUPSA'dan Lösev-Umut Ağacı Projesi'ne Destek

MUPSA tarafından 10 Nisan 2017 tarihinde Mukadder Güney’in lösemili çocuklar için başlatmış olduğu "Umut Ağacı" projesine destek olmak amacıyla fakültemizde bir umut ağacı oluşturulmuştur. MUPSA Halk Sağlığı Takımındaki öğrenciler tarafından hazırlanan umut ağacına gün boyunca iyi dilekler yazılıp asılmıştır. Buna ek olarak daha önce Kulübün "Ecza Dolabı Olmayan Okul Kalmasın" projesi için gitmiş oldukları okullarda öğrencilere lösemi hakkında kısa bir bilgilendirme yaptıktan sonra onlardan kağıtlara kanser hastası arkadaşları için iyi dileklerini yazmaları istenmişti. Onların yazdığı dilek kağıtları da umut ağacına eklenmiştir. Kulüp bu etkinlik aracılığıyla en kısa zamanda umut ağaçlarını LÖSEV'e ve proje  sahibine iletmeyi, onlara umut olmayı amaçlamaktadır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 12.04.2017 16:15:03 tarihinde güncellenmiştir.