Öğrencilerimiz Farmakon 2017'ye Katılmışlardır

Fakültemiz öğrencileri, 17-19 Mart 2017 tarihleri arasında Erzurum Atatürk Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Farmakon 2017 kongresine katılmışlardır. Öğrencilerimizden Şahibe Demir kongrede poster sunumu, Fakülte Temsilcimiz Fatih Yeter ise sözlü sunum yapmıştır. Ayrıca Fakülte Temsilcimiz Fatih Yeter "Muvazaa ve İade-i İtibar" isimli öğrenci çalıştayında da yer almıştır. Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Öğretim üyemiz Doç.Dr. Mesut Sancar'da kongreye katılarak EUS ile ilgili öğrencilere detaylı bilgiler sunmuştur. Fakültemizi kongrede temsil eden öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz. Bu güzel organizasyon için tüm Farmakon 2017 ekibine de teşekkür ederiz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 23.03.2017 15:25:57 tarihinde güncellenmiştir.