MUPSA'dan Ecza Dolabı Olmayan Okul Kalmasın Projesi 2017'de de Hız Kesmeden Devam Ediyor

MUPSA Ecza Dolabı Olmayan Okul Kalmasın projesinin dördüncüsünü 8 Mart 2017 tarihinde Pendik Semiha Kıraç İlkokulu ve o Ortaokulu ile gerçekleştirdi. 25 kişinin katıldığı etkinlikte MUPSA üyeleri sınıflara dağılarak öğrencilere eczacılık mesleği, akılcı ilaç kullanımı, üniversite hayatı gibi konularda bilgi verdiler ve öğrencilerin sorularını yanıtladılar. Sonrasında ise öğrencilere İstanbul Ecza Koop'tan gelen hediyeler dağıtıldı. Öğrencilerle vakit geçirip oyunlar oynayan MUPSA üyeleri tarafından gün sonunda 7 ve 8. sınıf öğrencilerine eczacılık mesleğini tanıtan bir sunum gerçekleştirildi. MUPSA Proje ve Eğitim Koordinatörü Suna Önder ve takımı tarafından okul yönetimine ecza dolabı teslim edilerek, ziyaret tamamlandı.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 16.03.2017 21:41:47 tarihinde güncellenmiştir.