MUPSA'dan Teddy Bear Etkinliği

MUPSA Halk Sağlığı Takımı tarafından EPSA projesi olan Teddy Bear etkinliğinin ikincisi 13 Aralık 2017 Çarşamba günü Marmara Üniversitesi Uygulama Anaokulu'nda gerçekleştirildi. Etkinlik anaokulundaki minik arkadaşlarımıza; Eczacı kimdir? Toplumdaki yeri ve görevi nedir? gibi sorular sorarak ve onlara bu konuda kısa bir bilgilendirme yaparak başladı. Sonrasında ise peluş oyuncaklarını Teddy Bear Hospital 'a getirip yazılan reçetelerle eczaneye giderek eczacı hasta ilişkisini görmeleri sağlandı.  Hem minik arkadaşlarımızın hem de MUPSA üyelerinin çok keyif aldığı Teddy Bear etkinliğinin ikincisi her iki tarafın da memnuniyetiyle tamamlanmış oldu.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 20.12.2017 12:08:12 tarihinde güncellenmiştir.