Fakültemiz ve Tıp Fakültesi Öğrenci Kulüplerinden "Eczacılık ve Tıp Paneli"

Fakültemiz MUPSA Kulübü ile Tıp Fakültesinden EMSA Marmara Kulübü tarafından 23 Aralık 2019 tarihinde Tıp Fakültesi 1133 nolu amfide "Eczacılık ve Tıp Paneli" gerçekleştirilmiştir. "Akılcı ilaç Kullanımı", "Majistral İlaç Reçeteleri" ve "Jenerik İlaç Kavramı" konularındaki güncel sorunlar ve çözümler üzerine gerçekleştirilen panelde eczacılık ve tıp öğrencilerinin soruları yanıt bulmuştur. 

Fakültemiz Eczacılık İşletmeciliği Anabilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi G. Hale Özcömert Coşkun’un moderatörlüğünde gerçekleşen panelde  Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlkay Küçükgüzel, Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şule Apikoğlu Rabuş ve aktif eczane eczacısı Ecz. Gökhan Şeremet; M.Ü. Tıp Fakültesinden Halk Sağlığı Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seyhan Hıdıroğlu ve Tıbbi Farmakoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Raci Yananlı konuşmacı olarak yer almıştır. 

Panel sonunda konuşmacılara katkılarından dolayı  Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel ve Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Şahbaz, MUPSA Başkanı Özlem Demir ve EMSA Marmara Başkanı İrem Alan tarafından plaket takdim edilmiştir.


Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.12.2019 21:22:04 tarihinde güncellenmiştir.

HIZLI ERİŞİM