FarmAkademi Kulübü’nden “Bilmeden Korunamazsın” başlıklı Seminer

FarmAkademi Kulübü 17 Aralık 2019 Salı günü “Bilmeden Korunamazsın” başlıklı bir seminer gerçekleştirmiştir. Seminerde konuşma yapan Sosyal Hizmet Uzmanı Hazal Hartavi, geleceğin eczacıları olan öğrencilerimize “Edinilmiş Bağışıklık Eksikliği Sendromu” olan hastalara nasıl yaklaşılması ve nasıl iletişim kurulması gerektiği konularında bilgi vermiştir.  Ayrıca AIDS ve HIV arasındaki farklar, korunma yöntemleri, ülkemizde yapılması gereken bilinçlendirme çalışmaları gibi bir çok konuda bilgilendirme yapmıştır. Fakülte girişine Pozitif Yaşam Derneği ile birlikte stant kuran kulüp öğrencilere gün boyu bilgilendirmelerde bulunmuştur. Öğrenciler Pozitif Yaşam Derneği'ni ve yaptığı çalışmaları daha yakından inceleme fırsatı da bulmuşlardır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 24.12.2019 20:05:17 tarihinde güncellenmiştir.