Bilim Saati Etkinliği 2

Prof.Dr.Sinem Göktürk koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 2019 yılı Bilim Saati sunumlarının ikincisi  24 Nisan 2019 Çarşamba günü saat 12.00'de  Dekanlık Prefabrik bina seminer solunda gerçekleştirildi. “Antineoplastik İlaçların Antimikrobiyal Etkinliği ve Antimikrobiyal İlaçlarla Etkileşimleri" başlıklı sunum Fakültemiz Farmasötik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Erkan Rayaman tarafından yapıldı. Sunumun ardından Fakülte Dekanımız Prof.Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel ve Prof.Dr.Sinem Göktürk tarafından  Dr. Öğr. Üyesi Erkan Rayaman’a dekanlığımızın hazırladığı teşekkür belgesi takdim edildi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.04.2019 15:05:43 tarihinde güncellenmiştir.