Fakültemiz 2019-2020 Akademik Kurul Toplantısı

Eczacılık Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar’ın katılımı ile 11 Aralık 2019 Çarşamba günü saat 13.30’da  Eczacılık Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Dekanımız Prof. Dr. Güniz Küçükgüzel’in açılış konuşmasını takiben Rektörümüz Prof. Dr. Erol Özvar konuşmasını gerçekleştirdi. Rektörümüz  Eczacılık Fakültesi’nin akademik alandaki çalışmalarını incelediği detaylı analizleri  öğretim üyeleriyle paylaştı. Ayrıca akademik kurul toplantısında; araştırma üniversiteleri ile Marmara Üniversitesi’nin çeşitli kriterler çerçevesinde karşılaştırması, “YÖK (Yükseköğretim Kurulu) kalite kriterleri” kapsamında Marmara Üniversitesi’nin ve Eczacılık Fakültesi’nin durum değerlendirmesi yapıldı. Eczacılık Fakültesi’nin araştırma kapasitesinin ve buna bağlı olarak genel performansının geliştirilmesi için yapılabilecekler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Akademik Kurul sonunda Dekanımız Prof.Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel tarafından fakültemiz yeni binasının tamamlanmasındaki desteklerinden dolayı Rektörümüz Prof.Dr. Erol Özvar'a teşekkür plaketi takdim edilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 18.12.2019 09:49:33 tarihinde güncellenmiştir.