Prof. Dr. Emre Dölen' in “Periyodik Çizelgenin 150 Yıllık Öyküsü" sunumu

Üniversitemiz önceki dönem rektör yardımcılarından ve aynı zamanda fakültemiz önceki dönem dekanlarından (1999-2002), Temel Eczacılık Bilimleri Bölüm başkanlığı ve Analitik Kimya Anabilim Dalı başkanlığı da yapmış olan emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Emre Dölen tarafından Birleşmiş Milletler 2019 “Uluslararası Periyodik Tablo Yılı” çerçevesinde “Periyodik Çizelgenin 150 Yıllık Öyküsü" başlıklı sunum 20 Kasım 2019 tarihinde Fakültemiz Konferans salonunda gerçekleştirilmiştir. Fakültemiz Öğretim üye ve öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen sunum sonrası Dekanımız Prof.Dr. Ş. Güniz Küçükgüzel tarafından hocamıza teşekkür belgesi takdim edilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 25.11.2019 20:27:55 tarihinde güncellenmiştir.