Staj bilgilendirme toplantısı

Fakültemiz öğrencilerine yaz döneminde yapacakları stajlar hakkında bilgilendirme yapmak üzere Fakültemiz Staj Komisyonu, Kalite Koordinatörlüğü ve Uygulama Eczanesi İşbirliği ile toplantılar düzenlenmiştir.22 Mart Cuma günü Staj 1 öğrencilerimiz için yapılan toplantıda Staj Komisyonu Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Sevinç Şahbaz, Kalite Koordinatörü Uzm. Ecz. Aylin Sancar  ve Uygulama Eczanesi Eczacıları Ecz. N. Müge Yeşildağ ve Ecz. Zeynep Sayın tarafından; stajın önemi, staj yönergesi, staj takvimi, staj defteri ve staj başvurusu için gerekli belgeler hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Staj 2 ve Staj 3 öğrencilerimiz için de 26 Mart Salı günü toplantı yapılmıştır.  Hastane Eczanesi Stajı Koordinatörü Prof. Dr. Mesut Sancar ve Uygulama Eczanesi Stajı Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi G. Hale Özcömert Coşkun'un da hazır bulunduğu toplantıda öğrencilerimize staj tarihleri ve başvuru için hazırlamaları gereken belgeler hakkında bilgiler verildi, hatırlatmalar yapıldı  ve öğrencilerimizin stajla ilgili soruları cevaplandırıldı.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 02.04.2019 11:34:05 tarihinde güncellenmiştir.