“1963’den Geleceğe” teması ile 9 Kasım Kurumsal Günümüz ve Meslekte 50.Yıl Töreni

2015 yılından beri kutlamaya başladığımız “1963’den Geleceğe” temalı 9 Kasım Kurumsal Günümüz, Fakültemiz 1963 girişli  değerli meslektaşlarımız ve 1967-1968-1969 yılı mezunlarımız ile Meslekte 50.Yıl Töreni şeklinde yeni binamızda kutlanmıştır. Tören Dekanımız Prof.Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel’in fakültemizin tarihçesi, tanıtımı ve günün önemini içeren açılış konuşması ile başlamış ve  1968 mezunları adına Ecz. İhsan Çayıroğlu, 1969 mezunları adına Ecz. Atilla Öztürk konuşmaları ile devam etmiştir. Törene dekan yardımcılarımız Prof.Dr.Bedia Kaymakçıoğlu, Dr.öğr.Üyesi Sevinç Şahbaz, geçmiş dönem Mezunlar Derneği Başkanı ve Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanımız Prof.Dr.İlkay Küçükgüzel, Mezunlar Derneği Denetleme Kurulu Başkanı ve Klinik Eczacılık Anabilim Dalı Başkanımız Prof.Dr. Mesut Sancar, Mezunlar Derneği Başkan Yardımcısı Doç.Dr. Sevgi Karakuş, Dernek Genel Sekreteri Ecz. Serap İpek Birgül, Dernek Saymanı Ecz.Arş.Gör. Kaan Birgül, Prof.Dr. Nazan Bergişadi, TEKB Eski dönem başkanı Ecz. Mustafa Turunç, Eczacının Sesi dergisinden Ecz. Hakan Gençosmanoğlu ve Ecz. Özlem Demir, 1967-1968-1969 yılı mezunlarımız ve aileleri, eczacılar ve öğrencilerimiz katılmışlardır. Meslekte 50.yıl töreni ile 1967-1968-1969 yılı mezunlarımıza plaketleri öğretim üyelerimiz tarafından takdim edilmiştir. Ecz. İhsan Çayıroğlu ve Ecz. Atilla Öztürk, törenin anlam ve önemi için Dekanımız Prof.Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel’e teşekkür plaketi takdim etmişlerdir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 21.11.2019 20:35:17 tarihinde güncellenmiştir.