Fakültemiz 1994 Mezunlarının “Meslekte 25.Yıl Plaket Töreni”

M.Ü.Eczacılık Fakültesi Mezunları Derneği 1994 mezunlarının 25.yıl Plaket Töreni mezunlarımızın, öğretim üyelerimizin, dernek yönetim kurulu üyelerinin ve öğrencilerimizin katılımı ile 30 Nisan 2019 tarihinde İstek Vakfı Göztepe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilmiştir. Açılış  13.Dönem Dernek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Sevgi Karakuş, Fakülte Dekanımız ve Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Ş.Güniz Küçükgüzel, M.Ü.Mezunlar Ofisi Başkanı Doç.Dr.Bülent Yılmaz ve 1994 Mezunlarının konuşmaları  ile başlamıştır. Plaket dağıtımı ve 1994 mezunlarının 25.yıl pasta kesimi ile tören devam etmiştir. Törene geçmiş dönem dekanımız ve ECZAKDER Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr.Sevim Rollas, Dekan Yardımcımız Prof.Dr.Bedia Kaymakçıoğlu ve Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr.İlkay Küçükgüzel de katılmışlardır.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 02.05.2019 14:16:48 tarihinde güncellenmiştir.