Marmara Eczacılık Fakültesi Müzik Topluluğu

Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Müzik Topluluğu 5 Nisan 2019 tarihinde akademik ve idari personel ile öğrenci kaynaşmasını müzik ortamında ve sosyal ve kültürel etkinlikler aracılığı ile aşağıda bildirilen enstrüman ve koristlerimiz ile kurulmuştur.

Enstrüman

Akustik Gitarda Araştırma görevlisi Turgut Şekerler,

Yan flütte Prof. Dr. Mesut Sancar,

Neyzen Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Sedat Pala,

Elektro akustik gitarda Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi öğrencisi Berke Bayındır

Koristlerimiz

Prof. Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel,

Eczacı Müge Yeşildağ,

Zehra Umut,

Araştırma Görevlisi Ozan Tekdemir,

Ayten Velioğlu,

Prof. Dr. Bedia Kaymakçıoğlu,

Doktor Öğretim Üyesi Sevinç Şahbaz,

Doktor Öğretim Üyesi Pervin Rayaman,

Araştırma Görevlisi Setenay Özer,

İspir Göl,

Eczacı Aylin Sancar,

Nazmiye Odabaşı,

Doktor Öğretim Üyesi Necla Kulabaş,

Doçent Doktor Derya Özsavcı,

Araştırma Görevlisi Doktor Aslı Türe

Topluluğumuzun konser sırasıyla,

Söz, Yunus Emre, Bestenigar, ilahi formatında Dede Efendi’ye ait; Neva Şarkı olarak Selahattin Pınar tarafından düzenlenen Gel Gör Beni Aşk Neyledi, Kamil Nizam Bigalı’dan alıntı Çanakkale türküsü Çemberimde Gül Oya. söz ve müzik Sezen Aksu’ya ait Olmaz Olsun Cüzdanımda Milyonlar, Rumeli türküsü Vardar Ovası, Söz ve müzik Erol Evgin’e ait Sevdan Olmasa,Güfte, Şenay; beste, Kolfgiero; Hayat Bayram Olsa şarkısını 14 Mayıs 2019 tarihinde seslendirilmiştir.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 10.06.2019 16:04:12 tarihinde güncellenmiştir.