Florence Nightingale Müzesi Gezisi

14 Mayıs Eczacılık Günü Kutlamaları kapsamında düzenlenmiş olan “Kariyer Günleri”nin ilk günü olan 6 Mayıs 2019 tarihinde saat 9:00-16:00 saatleri arasında dört tur olmak üzere, 19 akademik, 13 idari personelimiz, 58 öğrencimiz ve 2 dış paydaş eczacımızla birlikte toplam 92 kişi olarak 1. Kolordu Komutanlığı Selimiye Kışlası sınırları içerisinde yer alan Florence Nightingale Müzesi rehberler eşliğinde ziyaret edilmiştir. Fakültemiz Kalite Koordinatörlüğü ve Mezunlar Derneğimiz tarafından organize edilen bu gezinin organizasyon aşamasından, rehberlik aşamasına kadar tüm süreçlerinde destek ve katkılarını esirgemeyen 13. Dönem Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sevgi Karakuş’a, Fakülte Kalite Koordinatörü Uzm. Ecz. Aylin Sancar’a, 1. Kolordu Komutanlığı'ndan Albay Erkin Tuncer’e, Binbaşı Deniz Selçuk’a ve Banu Özügül’e ve bütün değerli katılımcılarımıza teşekkür ederiz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 07.05.2019 11:13:14 tarihinde güncellenmiştir.