Prof.Dr. Fikriye Uras için düzenlenen emeklilik töreni

Fakültemizde Biyokimya Anabilim Başkanlığı, Eczacılık Temel Bilimler Bölüm Başkanlığı, Fakülte ve Yönetim Kurulu üyeliği yapan, Fakültemiz 2015-2018 dönemi Senatorü olan Prof.Dr.Fikriye Uras'ın emeklilik töreni 3 Mayıs 2019 tarihinde Amfi 1'de öğretim üye, idari personel , hocamızın meslekdaş arkadaşlarının ve ailesinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir. Tören Fakülte Dekanımız Prof.Dr.Ş.Güniz Küçükgüzel'in açılış konuşması ile başlamış, Dekanlık ve Bölüm Başkanlığının plaket sunumu sonrası Prof.Dr.Fikriye Uras'ın hayatını içeren gösteri ile devam etmiştir.  Geçmiş dönem rektörü Prof.Dr.Turay Yardımcı, İstanbul Medipol Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Nesrin Emekli'nin konuşmalarının ardından törene katılan Anabilim Dallarının tebriği sonrası, tören emeklilik kokteyli ve pasta kesimi ile son bulmuştur.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 07.05.2019 11:11:36 tarihinde güncellenmiştir.