Fakültemiz 2018-2019 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

Fakültemiz 2018-2019 Akademik Yılı mezuniyet töreni, öğretim üyelerinin, meslek örgütlerinin ve mezun yakınlarının yoğun katılımlarıyla 25 Haziran 2019 tarihinde Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kültür Merkezinde yapıldı.  ECZAKDER Başkanı ve Geçmiş Dönem Dekanlarımızdan Prof.Dr. Sevim Rollas, Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi Başkanı Prof.Dr. Tayfun Uzbay, TEB 1. Bölge İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz. Cenap Sarıalioğlu, İstanbul Eczacılar Kooperatifi Şube Müdürü Ecz. Bülent Aytuğrul,  Marmara Üniversitesi Mezunları federasyonu Yönetim Kurulu İkinci Başkanı Saffet Acıkgöz,  M.Ü. Eczacılık Fakültesi Danışma Kurulu Üyesi Prof. Dr. Güler Yalçın törene katıldı.  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı devamında Dekanımız Prof. Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel’in açılış konuşması ile başlayan protokol konuşmaları, mezunlar adına 5. sınıf öğrenci temsilcisi Cihan Kılınç, M.Ü. Mezunlar Derneği Başkan Yardımcısı Dr. Öğr.Üyesi Sevgi Karakuş, TEB 1. Bölge İstanbul Eczacı Odası Başkanı Ecz. Cenap Sarıalioğlu, İstanbul Eczacılar Kooperatifi Şube Müdürü Ecz. Bülent Aytuğrul,  Türk Eczacıları Eczacılık Akademisi Başkanı Prof.Dr. Tayfun Uzbay’ın konuşmaları ile devam etti. Dekanımız tarafından “Marmara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Performans Ölçme ve Değerlendirme Usul ve Esasları” na göre kariyer ve sosyal sorumluluk ile ilgili yarışmalarında aldıkları derecelerden ve Tübitak 2209A proje başarılarından dolayı mezunlarımıza başarı belgeleri takdim edildi. Ayrıca Erasmus ile yurtdışına eğitim amacıyla giden mezunlarımıza da başarı belgeleri verildi. Dönem birincisi Ecz. Betül Özgan’ın Derece Kütüğü’ne isim plakasını çakmasının ardından, derece alan öğrencilere  (dönem ikincisi Ecz. Feray İnanç, dönem üçüncüsü Ecz. Merve Nur Bozkurt) plaket ve hediyeleri takdim edildi. 2018-2019 Akademik Yılı Mezunlarına belgeleri törene katılan protokol ve Anabilim Dalı öğretim üyeleri tarafından verildi. Mezuniyet belgelerinin dağıtımından sonra mezunlarımıza Dekanımız Prof. Dr. Ş.Güniz Küçükgüzel tarafından eczacılık yemini ettirildi. Tören mezunlarımızın kep atma merasimi ve toplu fotograf çekimi arkasından fuaye alanında sunulan ikram ile sona erdi.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 29.06.2019 10:07:27 tarihinde güncellenmiştir.