Fakültemiz, Ağrı Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi Öğrencilerini Misafir Etti

15 Nisan 2019 tarihinde Ağrı Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi’nden Muhammet Can Soylu, Hikmet Aka, Yusuf Güneri, Ahmet Çınar, Esma Salık, Beyza Nur Musul, Betül Tekin, Mustafa Kaya isimli öğrenciler  Müdürleri Edip Erdoğan, Rehberlik Öğretmenleri Seher Bedirhan ve İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yunus Budak ile fakültemizi ziyaret ettiler. Fakültemizin tanıtımı Dekanımız Prof.Dr.Ş.Güniz Küçükgüzel, Dekan Yardımcımız Prof.Dr. Bedia Kaymakçıoğlu, Tanıtım Koordinatörümüz  Dr.Öğretim Üyesi Sevgi Karakuş ve Fakülte Öğrenci Temsilcimiz Fatih Yeter tarafından yapıldı. Fakültemizi ziyaret eden Ağrı Hüseyin Celal Yardımcı Fen Lisesi öğrencilerine girecekleri sınavlarda başarılar diliyoruz.

Bu sayfa Eczacılık Fakültesi tarafından en son 16.04.2019 08:52:33 tarihinde güncellenmiştir.